Nieuwbouw badkamer Uitgeest


Deze badkamer is door ons ingericht met een Villeroy en Boch bad, Grohe kranen. Een douchecabine, half glas en half steen afgewerkt met BetonCire. Ook hebben we nissen gecreëerd in douchewand en badwand. Een zitje gecreëerd in douchehoek. De wanden zijn afgewerk deels met BetonCire en deels tegelwerk. Tegels geleverd door een vaste partner van ons Tegels en Laminaat Hoofddorp.


Richtprijs all inclusive: € 12.000,-

Badkamer renovatie Schagen


Deze niet al te grote badkamer met veel hoeken en schuine kanten is door ons volledig met BetonCire gestuct. Dit geeft een ruimtelijk en rustige uitstraling.

Uiteraard ook nieuw sanitair en een stucplafond met spot’s.


Richtprijs all inclusive: € 13.500,-

Renovatie badkamer Heemskerk


Deze badkamer is door ons ontworpen en ingericht met een Villeroy en Boch Whirlpool bad. Een 45gr. douchehoek half glas met nis in stenen gedeelte. Crosswater inbouwkranen en een inbouw regendouche. Verder een strakke Vasco paneelradiator en ook hier hebben we weer een strak stucplafond met inbouwspots  gecreëerd.


Richtprijs all inclusive: € 16.000,-

BetonCire Badkamer


Deze hele kleine badkamer in Haarlem hebben wij voorzien van BetonCire. De klant wilde geen wijziging qua indeling en de bestaande tegels zaten goed vast,  waardoor de BetonCire direct over de bestaande tegels kon worden aangebracht. Hierdoor weinig sloop en herstelwerk en binnen 2 weken volledig gerenoveerd.


Richtprijs all inclusive: € 8.800,-

Badkamer realisatie Heemstede


Door ruimte gebrek in de bestaande badkamer hebben we bij deze klant de badkamer gerealiseerd in een kamer die werd gebruikt als slaapkamer.

Zo konden we toch een ruim bad, douche , toilet en badmeubel met dubbele wastafel plaatsen.


Richtprijs all inclusive: € 15.000,-

Badkamerrenovatie Beverwijk


Deze badkamer is door compleet gerenoveerd en ingericht met grote Porcelanosa tegels, Grohe inbouwkranen, maatwerk badmeubel en opbergkast.


Glazen inloopdouche,  stucplafond met inbouwspots en elektrische vloerverwarming.


Richtprijs all inclusive: € 18.000,-

Luxe nieuwbouwbadkamer Bergen NH


Deze badkamer is door ons  ingericht met Porcelanosa Urbatek tegels van 250x120 cm groot, Hotbath inbouwkranen en een 3 standen inbouw plafonddouche, Thebalux badmeubel met spiegelkast, een hangend toilet Geberit Aquacean. Villeroy en Boch quaryl bad met badvul in overloopsysteem. Een Vasco paneelradiator met handoekbeugel opgehangen. Verder afgewerkt met glad waterafstotend stucwerk een stucplafond met inbouwspots. Een glazen douchecabine op maat gemaakt. Deze badkamer hebben we ook voorzien van elektrische vloerverwarming.


Richtprijs all inclusive: € 23.000,-

Badkamerrenovatie Haarlem


Deze badkamer is door ons compleet gerenoveerd. Wanden en plafond zijn opnieuw opgebouwd. Een inbouwreservoir geplaatst en een 45 graden douchehoek met glazen douchedeur gerealiseerd met daarin een Grohe opbouwdouchesysteem.


Richtprijs all inclusive: € 10.000,-

Badkamerrenovatie Heemskerk


Deze badkamer is door compleet gerenoveerd en ingericht met grote Porcelanosa tegels, Grohe inbouwkranen, Saniclass badmeubel. Glazen inloopdouche,  stucplafond met inbouwspots en elektrische vloerverwarming.


Richtprijs all inclusive: € 13.500,-

Nieuwbouwbadkamer Heiloo


Deze badkamer is door ons ingericht met grote tegels van 80 x 80 cm, Hotbath inbouwkranen, maatwerk meubel tussen de muren, Villeroy en Boch quaryl bad met badvul in overloop systeem, een hangend toilet spoelrandloos. Ook hebben we een niskast gebouwd die gedeeltelijk gestuct en betegeld is. Verder afgewerkt met glad stucwerk een stucpalfond met inbouwspots.


Richtprijs all inclusive: € 18.000,-

Toiletrenovatie Akersloot


Dit toilet is door ons compleet gerenoveerd en ingericht met grote houtlook tegels, Villeroy en Boch sanitair. Een stucplafond met inbouwspots. Ook het vervangen van het houtendeurkozijn met stompendeur i.v.m. andere draairichting is bij deze klant door ons geregeld.


Richtprijs all inclusive: € 4.000,-

Badkamerrenovatie Purmerend


Deze badkamer is door ons compleet gerenoveerd met, Crosswater inbouwkranen, Saniclass badmeubel, een hangend toilet. Stucplafond met inbouwspots. Een glazen douchecabine.


Richtprijs all inclusive: € 10.000,-

Badkamerrenovatie Uitgeest


Deze badkamer is door ons compleet gerenoveerd en 0,5 meter uitgebouwd naar slaapkamer. Ingericht met Porselanosa tegels, Crosswater inbouwkranen. We hebben een hangend toilet geplaatst. Stucplafond met in bouwspots. Een glazen inloopdouche met plafonddouche. Een hoekbad met badvul in overloopsysteem. Staand badmeubel met hardstenen blad. Niet betegelde wanden voorzien van waterafstotende stucplijster. Ook hebben wij het deurkozijn met deur vervangen i.v.m. draairichting en een inbouwnis  gecreëerd.


Richtprijs all inclusive: € 16.000,-

Badkamer realisatie Uithoorn


Het realiseren van een 2e  badkamer in een bestaande woning. Deze badkamer is door ons aangelegd en ingericht met grote tegels van 80 x 80 cm, Hotbath inbouwkranen, Thebalux badmeubel, een hangend toilet spoelrandloos. Ook hebben we een kastenwand laten bouwen om wasmachine en droger af te scheiden. Verder afgewerkt met glad stucwerk een stucplafond met opbouwspots .


Richtprijs all inclusive: € 18.000,-

Contact


Neem contact met ons op via E-mail, Telefoon of WhatsApp

06 - 23 97 65 14 | info@winterbadkamers.nl

TOP